Over the rainbow...

Okej jag ska börja med att inleda detta inlägg om en sak som faktiskt irriterar mig som FAN.
Vart i helvete är SNÖN?! 
Idag är det den 7 November.. alltså fattar ni NOVEMBER!
7 plus på morgonen och inte en endaste dutt av minusgrader eller frost. Ny tycker jag Moder Natur kan vara så naturligt snäll och ge oss lite snö, det är ju bara naturligt!

Veckorna går undan i rasande fart och humöret har väl gått upp och ned. Denna helg har vart den bästa på länge. Vet ni varför? För jag hade inte planerat nått över huvud taget. Tog dagen som den kom och det var så otroligt skönt!
Numera ser mitt köksbord faktiskt ut som ett köksbord, nagelsakerna har åkt ner i rätta korgar och det är otroligt skönt att kunna packa undan jobbet och se att det faktiskt är ett kök och ingen arbetsplats.
Jag har absout inte slutat med att ta emot nagelkunder, bokningarna trillar in och det känns skönt som attans.

Men det var skönt för psyket att inte se det varje dag dagarna i ända, för ja jag vet inte. Jag kunde inte riktigt slappna av när det första jag såg när jag kom in var ett bord iordningställt inför nästa kund.
Nu är det faktiskt ganska skönt.

Nu i veckan händer en STOR sak, en stor sak för mig och det är sista steget inför den riktiga självständigheten.
Vi får hålla tummarna att allt går som det ska bara. Jag har ju klarat den första biten, den svåraste så detta borde inte vara några problem heller. Det kommer inte vara några problem!

Och i helgen åker jag och min fina vän Theresa för en weekend i Uppsala. Vi kommer bo på hotell, mysa rumporna av oss och besöka massa sevärdheter och självklart blir det oändligt mycket shopping och säkert en hel del myisga fikastunder på några av Uppsalas Cafeér.
Vi är överrens om att det ska bli riktigt skönt att få ladda batterierna på annan ort, ta hand om oss själva och som vi behöver det!
Då finns det inga måsten (Okej, ett måste finns det: IKEA).
Wonderbart!
Klockan är 07:45 och jag har vart vaken en timme..helvete va svårt jag hade att somna igår, de va längesen jag hade så svårt att somna. Låg i fasiken 2 timmar och glodde i taket. Okej jag "gav upp" efter en timme och satte mig och tog en cigg innan jag gjorde ett nytt försök.
Lyssnade på lite musik och efter ytterliggare en timme lyckades jag väl somna. Helsike va trött jag var när jag vaknade. Kändes som att lägga huvudet på kudden sen upp igen.

>Får väl se om nått fastnar i huvudet idag efter dagens lektioner.



Så nu vet ni att jag lever.


Håll tummarna för mig på Onsdag. Stora dagen D



Ni har väl inte missat att jag öppnat en egen hemsida ?
www.paulapersson.n.nu 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0